FØR OG ETTER

WILDFIT


WildFit er en quest*/et opplæringsløp som varer i 90 dager. Det er utviklet gjennom kunnskap om mat og mennesket. Det er mye vitenskap og erfaring bak oppbyggingen av opplæringsløpet. Det tar også tak i vårt forhold til mat, ikke bare kunnskap om hva som er den beste menneskematen.

Mest av alt dreier det seg om at etter de 90 dagene velger hver person helt selv hvordan deres kosthold skal være videre. Med masse kunnskap om mat og eget forhold til mat, gir det en helt spesiell FRIHET i forhold til mat som må OPPLEVES!


SUKSESS

Jeg er langt fra den eneste som har oppnådd dramatiske resultater etter å ha gjennomført opplæringsløpet og funnet min måte å leve med kunnskapen og erfaringene fra WildFit på.

80% suksessrate og 90% gjennomføringsrate er etter min mening ganske så enestående!

Vanlige slankedietter gjør at du går ned i vekt. Men de aller fleste går opp igjen minst like mye som de gikk ned i løpet av et par år.

COACHING

I løpet av questen spiller coachen en viktig rolle med å hjelpe deltagerne til å få et best mulig utbytte. Da muligheten til å bli WildFit coach kom følte jeg at dette var en jobb jeg ønsket meg. Det føles nesten som en forpliktelse å hjelpe andre igjennom den prosessen som har endret livet mitt og mange andres liv.

Min bakgrunn, interesse for mennesker og egne opplevelser gjør at jeg gleder meg veldig til å hjelpe deg og andre til å få og leve et friskere liv.

* Quest: utfordring, oppdrag for å lære.

Praktisk gjennomføring

WildFit sitt opplæringsløp foregår på nettet. For hver uke åpner det seg videoer om forskjellige temaer og endringene som skjer den aktuelle uka. Det er møter flere ganger i uka med coach på nett sammen med andre som går løpet samtidig som deg. Jeg kommer til å bruke videokonferanseplattformen "zoom" til dette, det er enkelt å bruke både på datamaskin og telefon. Alle samtalene blir tatt opp slik at du kan se dem i etterkant, dersom du ikke kan delta en gang.  Facebook evt andre sosiale medier brukes for å dele erfaringer underveis med de andre i gruppen, og for muligheten til å spørre coachen utenom nettmøtene.

Gruppen er viktig! Men det er også mulig å få en til en coaching dersom det er behov for det!

Hva skjer i en 90 dagers quest?

De to første ukene er det daglige informasjonsvideoer fra WildFit sin grunnlegger Eric Edmeades. På den første mandagen forteller han om oppgaven for uka foran deg og tar opp temaer rundt forskjellige matvarer. Han snakker om deres historikk i menneskets historie og hva de gjør med kroppen vår. På fredagene kommer oppgaven for den neste uka, slik at du får helgen på deg til å handle inn det du trenger viss det er behov for det. De etterfølgende ukene er det to videoer og coaching møter i uka, med unntak av tre i uke tre.

Fordi questen/ opplæringsløpet er bygget opp for at du skal få best mulig utbytte, har den brukt godt utprøvde metoder for å få til dette. Masse informasjon sammen med praktisk utførelse, fører blant annet til at det fungerer så bra. Du blir bedt om å spise forskjellige matvarer en uke og ta pauser fra andre i en annen. Sammen med samtaler med en coach og en gruppe ledes du igjennom alle de forskjellige ukene og eventuelle utfordringer som skulle dukke opp underveis. Questen er lagt opp slik at du skal i lykkes med de oppgavene du får!

Tanken bak er at du skal bli godt rustet til å ta gode valg for ditt kosthold videre når de 90 dagene er over.

Fordi du bare får vite hva som skjer fra uke til uke, kan jeg heller ikke fortelle i detalj hva som kommer til å skje. En viktig del av grunnen til at questen virker så bra, er akkurat det at du ikke vet fra uke til uke hva som skjer. Frustrerende for mange av oss jeg forstår det! Vi mennesker liker å vite hva som er rundt neste sving! Det er veldig viktig å gå igjennom de forskjellige ukesoppgavene for å kunne lage varige nye, gode vaner rundt mat. Det tar tid å få en ny forståelse til å bli nye handlinger. Forskning viser at det tar minst 21 dager å få på plass en ny vane. I andre studier har jeg lest at 60 dager er mer riktig. Så i løpet av 90 dager får vi til veldig gode resultater! Og de går faktisk overraskende fort!

Det dreier seg om å lære og erfare!

Når du vet bedre, kan du gjøre ting bedre!

Eric Edmeades


Grunnleggeren av WildFit

https://youtu.be/4lW-gnW8eeM 

https://youtu.be/OipD8kR5XKA 

 WildFit presentert av Eric Edmeades 

WildFit erfaringer:

https://youtu.be/pI5tKywZ9dE Corinne Manuel 

https://youtu.be/COzZ2bi9Gqw Debbie Ferguson 

https://youtu.be/4cZDu2kbKz8 Donna Nikiforuk 

https://youtu.be/Li0TkYvlTuw Doug and Michelle

https://youtu.be/ZvJYfsrw4rc JB Owen 

https://youtu.be/zIZKY_9N4GY  Marianne Ferguson 

https://youtu.be/Qf_bg2E7rg4 Randy Dyack 

https://youtu.be/aJzXpznWhBQ Tim Plett